5 tipů na úchytky do dětského pokoje

5 tipů na úchytky do dětského pokoje

Úchytky vám pomohou zcela změnit ráz dětského pokoje stejně jako nábytkové nohy pracovního stolu. Už jste se dívali na možnosti, které v současné době patří mezi nejoblíbenější? Pojďte s námi nabrat inspiraci. 

Plastové pestrobarevné úchytky

Úchytky na nábytku v dětském pokoji v dnešní době rozhodně nemusí být nudné. Plastové solitérní kousky se postarají nejen o bezchybné otevření výsuvu nebo skříňky, ale také o pořádnou zábavu! Je libo ananas, postavičku mimoně, nebo třeba fotbalový míč? Dopřejte dětem vyrůstat v pokoji, který jim přinese radost každý den. 

Kovové jednobarevné úchytky

Máte v pokojíčku čistě bílý nábytek? Vládne v něm masivní dřevo? Nebo již kombinujete některé barvy a přemýšlíte, jak pokojíček ještě dále vylepšit? Kovové jednobarevné úchytky se postarají o dokonalý výsledek. Dodají prostoru moderní šmrnc a stylové ladění. Možná právě tato možnost je právě k vám to nejlepší řešení. 

Ať žije dřevo

Přejete si do dětského pokoje umístit něco uklidňujícího, co by celek sjednotilo? Najděte si nabídku dřevěných úchytů. S těmito úchytkami uděláte radost nejen tam, kde milují styl čarodějnického učně z Bradavic, ale také všem odrůstajícím dětem, které již neprahnou po mnoha barevných odstínech ve svém pokoji. 

Úchytky je třeba skrýt

Potřebuje design vaší místnosti něco úplně jiného? Praktické zapuštěné úchytky přidají prostor do místnosti, kde není místa k rozdávání. Zapuštěné úchytky se tak skvěle hodí do pokojů menších rozměrů, kde si nepřejete, aby dítě při průchodu místností do úchytek nechtěně vrazilo. I zde je ale výběr barev a designů skutečně široký. 

Originální kousky

Je libo úchytku, která evokuje prostředí pirátské lodi? Kovová úchytka s provazem uprostřed se bude skvěle hodit například do stylově řešeného pokoje. Vyberte si v nabídce své originální kousky, které nebude mít nikdo jiný. 

Nábytkové úchytky dokáží zcela změnit styl místnosti. Přejete si i vy, abyste zazářili?

You may also like...