Kdo bude platit

Kdo bude platit?

Co myslíte, měl by za vše platit jen muž? Jsou ženy, které tvrdí, že by za svou útratu nikoho zaplatit nenechaly, jsou přeci vydělávající a soběstačné. Pak je tu druhý tábor, který tvrdí, že by měl platit pouze muž. Přeci jenom jsou to muži a tím si drží svou hrdost, je to ale pravda? Co takhle tyto dva tábory spojit?

Rande

Pokud vás muž pozve na schůzku, obzvláště jestli je tato schůzka první, měl by jako správný gentleman sáhnout do peněženky on. Ale pozor milé dámy, ne všem ženám je to příjemné a možná muž také očekává nějakou aktivitu z vaší strany. Asi by nebylo od věci projevit nějakou snahu o zaplacení. Správný muž tohle ale nedopustí. Zde je na místě poděkovat a netvářit se, že je to samozřejmost.

Pozvání za pozvání

Nežijeme již v dávných dobách, kdy ženy neměly ani korunu a všechny finance byli na mužích. Dnes jsme my ženy samostatné, silné a vydělávající. Tak proč někdy také někoho nepozvat? Pro pravé muže by asi bylo nemyslitelné, kdyby je žena pozvala na večeři a dokonce za ni i zaplatila. Byla by to pro ně ostuda. Ale takovou skleničkou na baru, by neměl pohrdnout žádný muž. Uděláte gesto, kterým muži naznačíte, že ho neberete pouze jako peněženku a víte, co se sluší a patří. Ač to muži nahlas nepřiznají, občas se jim líbí, když za ně žena zaplatí, ale žádný pravý muž se nenechá od ženy zvát pořád. Většinou nechají ženu zaplatit malou částku, aby ukázali, že si gesta váží, ale příště vám to už neprojde.

You may also like...