Další skvělá restaurace je otevřena. Zavítejte do restaurace Corso
I když drtivá většina lidí upřednostňuje stravování v rychlých občerstveních z důvodu úspory času, ne vždycky je rychlé občerstvení dobrou volbou. Umíte si představit, že byste dlouho neviděnou rodinu pozvali a hamburger a hranolky do obchodního centra? Nebo že byste lásku svého života požádali o ruku u plněných baget? Jsou příležitosti, kvůli kterým je třeba navštívit speciální podniky. Například nově otevřená restaurace nacházející se ve městě Řevnice za Prahou je ideální místo. Samozřejmě se sem vyplatí zajet jen tak – protože je třeba středa nebo sobota.
Navštívit restauraci Corso, která se nově otevřela ve zmíněném městě, se vyplatí kdykoli. Pokud máte chuť na evropskou kuchyni zaměřenou na italské speciality, víte, kam vyrazit. Nemusíte restauraci navštěvovat jen při speciálních příležitostech, každý den je důvod k oslavě, nemyslíte?
Ochutnejte autentické pokrmy z lokálních surovin
Jak již bylo zmíněno, restaurace Corso dominuje evropskou kuchyní se zaměřením na italské speciality. Hosté ocení nejen propojenost celé restaurace (atmosféra, chuť, obsluha i vizáž restaurace vyčaruje nezapomenutelný zážitek), ale také zcela autentické pokrmy, které jsou vařeny z lokálních a sezonních surovin.
V restauraci se dbá na to, aby se hosté cítili opravdu jako doma. Některé pokrmy vám budou dobře známé, jiné se řídí posledními gastronomickými trendy. Jakému pokrmu dáte přednost vy?
O šéfkuchaři
Šéfkuchařem nově otevřené luxusní restaurace za Prahou je Daniel Holan, který se charakterizuje jako milovník skvělého jídla a majitel sbírky japonských nožů. Má bohaté zkušenosti, které nasbíral jak v zahraničí, tak v proslulých pražských restauracích, k nimž se řadí také restaurace SOHO či Zdenek`s Oyster Bar. Preferuje u menu stručnost, péči pak věnuje každému jednotlivému pokrmu v něm.